Kriket - Olahraga Utawa Apa

Kriket - Olahraga Utawa Apa

Kriket - Olahraga Utawa Apa

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Kriket - Olahraga Utawa Apa?

January 02, 2018 1

Ing acara sing sapa nyangka cricket ana game banjur aku nemokake yen ana sawetara owah-owahan sing digawe ing referensi tembung. Takon aku ngomong saiki saiki dadi kelas hiburan. Bebener bakal diwenehake 20-20 sing wis nonton koordinat jangkrik ing par karo ndeleng film 3 jam. Sawise kabeh duwe kabeh, dramatisasi, semangat, kegiatan lan saiki Shreeshant lan Bhajji wis tontonan sing duwe perasaan uga lan yen sing ora cekap menehi dhuwit saka debat uga, apa kasenengan tanpa kabeh iku dianggep!

Luwih saka awis lan diskusi ana sawetara perkara sing kritis banget sing kompetisi iki wis diwiwiti. Mula-mula iku cukup anyar kanggo ngerteni carane pemain saka macem-macem negara, ngomong dialèk warna, muter ing grup sing padha. Contone Ishant Sharma lan Ricky Ponting main kanggo Kolkata Knightriders, kita kabeh ngerti apa kedaden b / w ing Australia lan kene lagi dolanan kanggo grup sing padha lan Ponting bener ngemudhokake Ishant Sharma ngendi kanggo mangkok kanggo batsman, nggumunake bakal Ngandika iku ora? Kene lan katon kaya apa-apa ing sembarang titik kedaden! Aku mung mikir yen bisa mirip kaya Hayden, Symonds lan Bhaji. Kabegjan! Sing mesthi wis katon apik banget kanggo nonton. Ngomong Symonds, aku banget antisipasi yen dheweke bakal ngalami damnation nalika dheweke mudhun menyang India kanggo main IPL, nanging dheweke ora bisa ngalahake masalah apa wae!

Supaya sapa sing nyangka cricket ana game banjur aku nemokake yen ana sawetara owah-owahan sing digawe ing referensi tembung.
Read More